Over Ons

“Perfectie bestaat niet”

Directeur Bridj Loilargosain

“Perfectie bestaat niet! Heb jij last van je perfectionisme? Dan ben je niet alleen. Deze veeleisende maatschappij creëert mensen die bang zijn om fouten te maken, bang om afgewezen te worden en de controle te verliezen. Jij bent niet je werk. Er zijn dingen die jij bent, en er zijn dingen die jij doet. Als jij een fout maakt, dan is dat iets dat jij doet, niet iets dat jij bent. Denk niet alles of niets. We hebben vaak de neiging om te werken volgens het ‘alles of niets’ principe. Je begint aan je rijles, en door je perfectionistische visie wordt je rijles direct een enorme klus.”

Onze slaagkans van rond de 75%

Met 25 jaar ervaring maakt dat we een grote slaagkans hebben. We werken alleen met instructeurs die wettelijk het recht hebben om rijles te geven en instructiebevoegdheid hebben.

Instructiekaarten

Vorderingen van onze leerlingen worden nauwgezet bijgehouden op instructiekaarten. Zo kunnen we altijd zien waar jij je bevindt in de opleiding.

Vaste instructeur

BGL werkt vrijwel altijd met vaste instructeurs, maar mocht een instructeur ziek zijn dan kan zijn vervanger naadloos de rijlessen vervolgen door middel van onze instructiekaarten.

Zo zijn wij speciaal getraind om mensen met een handicap les te kunnen geven.

Bereikbaarheid.

Vrijwel elk moment van de dag zijn wij telefonisch bereikbaar, per whatsapp of per email voor iedereen die vragen heeft over theorie, praktijk of andere verkeerszaken. Daarom vinden wij het belangrijk om ook buiten kantoortijden gewoon bereikbaar te zijn.

Duurzaamheid.

Wij rijden altijd met de meest nieuwe modellen auto’s, die voldoen aan de nieuwe EU milieu normen. En zullen ook altijd de laatste vernieuwingen en innovatieve oplossingen volgen en zo nodig toepassen in onze lessen en materiaal.